Last news in Fakti

11 Януари, 2013 15:30 759 1

Де Карвальо: Играя с цялото си сърце за Левски

  • де карвальо-
  • награда-
  • силва-
  • левски
Де Карвальо: Играя с цялото си сърце за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски Базил де Карвальо спечели наградата за "най-добър играч за месец декември". Той изпревари своя съотборник Жоао Силва. При получаването на наградата Карвальо заяви, че дава всичко от себе си по време на мачовете на "синия" клуб. 

"Много съм щастлив от това признание. Трябва да давам най-доброто от себе си, защото Левски трябва да стане шампион. Трябва да работим много, за да станем най-добрите. През първия полусезон загубихме от Лудогорец и ЦСКА , но през пролетта са ни нужни победи срещу тях", заяви Карвальо, който скромно обяви, че все още не е станал най-добрият футболист на сините.

"Не мисля, че съм най-добрият. Искам да благодаря на президента и изпълнителния директор, че ми дадоха втори шанс в Левски. Всеки път излизам на терена да играя със сърцето си, много съм щастлив тук", добави нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    evala ne e kato rodnite balerini