6 Април, 2021 10:15 1 380 0

Защитник на Левски ще замине за Ирак

  • сулака-
  • повиквателна-
  • квалификация-
  • ирак-
  • левски-
  • национален отбор

Ребин Сулака е повикан в представителния тим на страната си

Защитник на Левски ще замине за Ирак - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Левски Ребин Сулака отново ще бъде повикан в националния отбор на Ирак. Вчера изтече разширеният списък на селекционера Сречко Катанец за следващите две световни квалификации, които ще се проведат в Бахрейн. Сред избраниците на специалиста е и Сулака, пише "Тема Спорт". В началото на юни предстоят срещи с Камбоджа, Хонконг и Иран.

Сулака не игра през март в контролата с Кувейт (2:1), защото лекува контузия. Той още не е възстановен от травмата. 28-годишният централен бранител ще пропусне и визитата на Черно море в неделя.

Ребин бе привлечен на "Герена" през зимата, след като напусна Арда (Кърджали). За Левски той изигра 4 шампионатни мача, бе на терена и в една среща за Купата на България. Сулака е един от играчите с изтичащ договор в края на сезона. От клуба искат да удължат споразумението с иракчанина. Все още обаче не е ясно дали това ще се случи. Напълно възможно е защитникът да си тръгне като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА