13 Април, 2021 18:56 1 241 0

Спортист Своге и Хебър не успяха да се победят

  • спортист своге-
  • втора лига-
  • хебър-
  • класиране-
  • плейофи-
  • търтов-
  • христов

Двата тима завършиха при резултат 1:1

Спортист Своге и Хебър не успяха да се победят - 1
Снимка: facebook

Отборите на Спортист (Своге) и Хебър (Пазарджик) завършиха при резултат 1:1 в дербито от 27-ия кръг на Втора професионална лига. Гостите поведоха в резултата чрез Георги Търтов през първата част, но в началото на второто полувреме Деян Христов изравни. Двата отбора изиграха интересен мач, в който искаха победата. С това реми Спортист запази две точки преднина пред състава на Николай Митов.

Още в първите минути на двубоя в Своге капитанът на домакините Борислав Стойчев се разписа, но попадението му бе отменено поради засада.

В 23-ата минута "зелените" стигнаха до първия гол. Нападателят на тима Георги Търтов бе изведен сам срещу Стефано Кунчев, а атакуващият футболист успя да го преодолее, след което прати кълбото в мрежата.

Още в началните секунди на втората част Ивайло Михайлов имаше възможност да стреля към вратата на Александър Любенов, но опитът на халфа премина далеч от целта.

В 48-ата минута футболистите на Спортист (Своге) изравниха резултата. В автор на попадението се превърна Деян Христов, който се разписа с глава, след като засече добро центриране от корнер.

В 68-ата минута Цветелин Тонев красив удар, който обаче не попадна в мрежата на Стефано Кунчев.

До края на срещата и двата тима се опитаха да стигнат до успеха, но футболистите не успяха да се излъжат и по този начин разделиха точките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА