15 Април, 2021 21:34 1 756 0

Локомотив Пловдив, макар и трудно, се справи с Монтана

  • локомотив пловдив-
  • монтана-
  • минчев-
  • бой-
  • полувреме-
  • класиране

Победното попадение отбеляза Георги Минчев в 75-ата минута

Локомотив Пловдив, макар и трудно, се справи с Монтана - 1
Снимка: lokomotivpd.com

Локомотив (Пловдив) победи Монтана с 1:0 като гост в среща от 24-ия кръг на Efbet лига. Двубоят започна обещаващо и след първите десет минути последва период на опасни атаки към двете врати.

Давид Кики пръв нанесе точен удар в мача в 13-ата минута, когато Давид Кики стреля от малък ъгъл, а Локо отвърна с два изстрела на Димитър Илиев в 15-ата и на Георги Минчев в 22-ата. До края на полувремето и двата отбора започнаха да играят предпазливо и не създадоха нищо опасно.

Началото на втората част предложи малко повече емоции и Георги Минчев в 53-ата и Давид Кики десет минути по-късно имаха възможности да открият резултата, но не успяха. Домакините направиха пропуска на мача в 68-ата минута, когато Тони Тасев изскочи зад отбраната на Локомотив, изпревари Пиргов, но от малък ъгъл не успя да вкара на празна врата.

Четвърт час преди края Локомотив стигна до гол. Георги Минчев прати топката във вратата на Кирев с техничен удар за 1:0. Минути по-късно Бирсент Карагерен можеше да вкара на празна врата, но от малък ъгъл не успя.

Монтана продължава да няма победа над Локо от 2015 година насам и остава след последните в класирането, докато пловдивчани дръпнаха с 5 точки на третия ЦСКА, но "червените" са с мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА