Last news in Fakti

20 Април, 2021 01:00 1 681 0

От Челси са готови да извадят 30 милиона евро за защитник на Байерн Мюнхен

  • зюле-
  • челси-
  • трансфер-
  • цена-
  • байерн мюнхен

"Сините" от Лондон искат Никлас Зюле

От Челси са готови да извадят 30 милиона евро за защитник на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Челси е подновил интереса си към защитника на Байерн Мюнхен Никлас Зюле. Това съобщи The Athletic. Според информацията мениджърът на лондончани Томас Тухел иска да засили конкуренцията в отбрана през лятото и се е спрял именно на германския национал.

Договорът на централния защитник с баварците изтича през лятото на 2022-ра, като двете страни все още не са седнали на масата за преговори за неговото подновяване. Междувременно в Германия се говори, че част от шефовете на Байерн не са впечатлени от представянето на Зюле в последно време и поради тази причина търсят на кого да го продадат.

Според The Athletic Челси са готови да платят 30 милиона паунда за правата на 25-годишния футболист. През този сезон бранителят има 32 мача за Байерн във всички турнири, в които е отбелязал 2 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА