Last news in Fakti

20 Януари, 2013 14:44 730 0

Гришо играе утре 1/8-финал на двойки

  • григор димитров-
  • австралия-
  • багдатис
Гришо играе утре 1/8-финал на двойки - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Първата ракета на България Григор Димитров и Маркос Багдатис от Кипър ще играят в понеделник, 21 януари, 1/8-финалният си мач от турнира на двойки на Откритото първенство на Австралия по тенис.

Съперници на Димитров и Багдатис са колумбийците Хуан Себастиан Кабал и Роберт Фара.

Мачът ще се играе на „Маргарет Корт Арена” в Мелбърн и е втори от програмата на този корт за деня, като началният час ще е не по-рано от 4:00 часа българско време.

Кабал е №46 в световната ранглиста на двойки и има два финала в кариерата си, включително и на "Ролан Гарос" през 2011 година. 26-годишният Фара пък е 73-ти в ранглистата на двойки и през миналия сезон игра за първи път на финал на двойки в Гщаад (Швейцария).
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА