30 Април, 2021 13:15 2 494 0

Холанд се подложи на диетата на Кристиано Роналдо

  • холанд-
  • борусия дортмунд-
  • диета-
  • роналдо-
  • мускули-
  • маса

Норвежецът успя да натрупа доста мускулна маса

Холанд се подложи на диетата на Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд наскоро заяви, че целта му е да бъде един от най-добрите играчи в света в бъдеще. 20-годишният футболист е много отдаден на футбола от самото начало и върви стъпка по стъпка, за да се подобрява от ден на ден. Когато се появи в Залцбург, той беше много слаб, но това се промени.

Норвежецът въведе специална диета, която го кара да изглежда наистина фантастично сега. Тялото му е много мускулесто и е на прав път към целта си.

Холанд призна миналата година, че копира Кристиано Роналдо от гледна точка на диетата си и иска да бъде във физическа форма като португалеца.

А диетата на Кристиано, която го направи истинска машина е наистина интересна. Той има до шест различни хранения на ден, най-вече на базата на тестени изделия и пилешко месо подари желаната смес от протеини и въглехидрати. Нито едно хранене не съдържа сол.

„Ключът към всичко е грижата за тялото, тренировките, правилното възстановяване и редовното хранене. Понякога ям пица със сина си, защото в противен случай би било скучно“, каза веднъж Роналдо.

Също така, Роналдо пие предимно изцеден сок по време на сутрешното хранене, предимно от портокали, но през останалата част от деня пие само вода. Той също така има редовен осем часов сън и по-кратък сън след четвъртото хранене.

Холанд се е отказал от много неща заради това и е ясно, че не се отказва толкова лесно. Напредъкът му е много видим в сравнение със сезона, когато той игра за Залцбург.

От шестгодишна възраст той е напълно посветен на футбола, когато напусна дома си и се премести в Мьолде. Оттогава кариерата му пое по невероятно възходяща треактория и той вече е един от най-добрите нападатели в Европа за мнозина.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА