Last news in Fakti

30 Април, 2021 14:15 6 527 3

Моуриньо бързо си намери нова работа

  • моуриньо-
  • коментар-
  • евро 2020-
  • работа-
  • уволнение-
  • тотнъм

Специалния ще коментира Евро 2020

Моуриньо бързо си намери нова работа - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо, който бе уволнен от лондонския клуб миналия понеделник, подписа договор с популярното английско радио talkSPORT. Специалния ще бъде част от екипа на най-голямото спортно радио за Евро 2020.

"Аз съм изцяло погълнат от футбола. Просто обичам да работя. Не работя от седмица и вече ми липсва. talkSPORT е станцията на феновете и нямам търпение да се присъединя. Европейското първенство ще бъде фантастичен турнир и talkSPORT ще се опита да улови всичко, което е вълнуващо за феновете", заяви Жозе Моуриньо.

Към ексклузивния екип на радиото за Евро 2020 се присъединяват и бившите английски национали Стюарт Пиърс и Тревър Синклеър, както и шотландските легенди Али Маккойст и Алън Бразил.

По същото време и "Сън" обяви, че Жозе Моуриньо се присъединява като колумнист към екипа на вестника за Европейското.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нямам срам пред вас

    5 1 Отговор
    Аз съм изцяло погълнат от футбола. Просто обичам да работя. Не работя от седмица и вече ми липсва.По скоро е Аз съм изцяло погълнат от парите липсвам ми искам още милиони
  • 2 Един Човек

    4 1 Отговор
    Абе искаш да работиш ама най накрая те разкриха!!Само ми е чудно,кой ти лепна тоя прякор “специалния”!?

    Коментиран от #3

  • 3 Белиятпапа

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Един Човек":

    Жозе,сам се нарече специалния,никой не му го е измислил този прякор.
    Не може в всеки един отбор,да парщира само рейса пред вратата,хората му разбраха тактиката и резултатите,са вече плачевни.