Last news in Fakti

1 Май, 2021 12:13 2 208 7

Кристиано Роналдо вече не се наслаждава на престоя си в Ювентус

  • роналдо-
  • представяне-
  • наслаждаване-
  • престой-
  • форма-
  • ювентус

"Нервен, дразнещ, отдалечен от колегите си ...", така описват италианските медии представянето на португалеца

Кристиано Роналдо вече не се наслаждава на престоя си в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо преживява много труден период в Ювентус, съобщава „Гадзета дело Спорт“.

Според авторитетното италианско издание португалецът е в някаква депресия и много е променил поведението си през последните седмици.

"Вече не виждаме от него да се наслаждава на нещата. Нервен, дразнещ, отдалечен от колегите си ... Той не се интересуваше от Фиорентина, което е тревожен знак“, анализират от медията и добавят: "Той се отдалечи от Ювентус и тази тенденция се засили през последните седмици, особено след елиминирането от Шампионската лига.

Изданието разкрива и любопитна подробност от поведението на звездата след победата с 3:1 над Дженоа, когато не вкара гол. Португалецът влязъл в съблекалнята, където ядосано ударил по стената и след като се изкъпал, не казал нито дума на никого.

В последните три мача Роналдо не успя да реализира попадение, което е най-дългият му период без гол в Серия „А“, откакто се завърна на терена след контузията си през първия сезон. За последно той отбеляза гол на 7 април срещу Наполи, а резултатите на отбора не са много добри и в момента „старата госпожа“ е на четвърта позиция в шампионата.

Не е сигурно какво ще се случи с Роналдо, чийто договор е до лятото на 2022 година и спекулациите за бъдещето му не спират. Според една от тях той може да се завърне в Манчестър Юнайтед като разменна монета за френския национал Пол Погба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Транзистор

    5 1 Отговор
    Изпердашко
  • 2 ГОШККО СЛИВКОВ

    5 1 Отговор
    пенааалдууу дим даго нема дебииииййй и боклукчето сладка!!!???
  • 3 гундий

    2 3 Отговор
    боли го фара нали заплатката от 30милиончета у евра си върви
  • 4 Извънземен

    1 0 Отговор
    Кой луд му дава на този 30 млн евро заплата като нестава и за Ботев Враца да играе

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 асдасд

    0 0 Отговор
    E, кaквo ca oчaквaли oт тoзи нaдут прeхвaлeн пуяк???
    Зa нeгo oтбoрът нямa знaчeниe, тoй e caмoвлюбeн идиoт, кoйтo oчaквa цeлият oтбoр дa игрae зa нeгo и зaрaди нeгo. Нямa знaчeниe, чe oтбoрът му пoбeждaвa - мoжe дa пoбeдят c 10:0, нo aкo нe му пoдaвaт caмo нa нeгo - тoвa e трaгeдия.
    Дa ce oттървaвaт пo-бързo oт тoя нaдут пуяк и толкова.
  • 7 асдадс

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Извънземен":

    Бих го взел да ми коси тревата в двора веднъж седмично.
    Но за друго - не.
    Все пак момчето е със незавършен четвърти клас, едва ли би могло да се справи с каквато и да е по-сложна задача от ритане на топка и косене на трева.... както виждаме - вече не може да рита топка, следователно могат да го оставят за да коси тревата на стадиона....