5 Май, 2021 18:45 3 993 2

Касияс е постъпил в спешно отделение след силна болка в гърдите

  • касияс-
  • болница-
  • спешно отделение-
  • сърце-
  • болка

Бившият футболист на Реал Мадрид е играел тенис с приятели, когато е установил, че сърцето му бие необичайно

Касияс е постъпил в спешно отделение след силна болка в гърдите - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният вратар Икер Касияс е постъпил в спешното отделение миналата сряда, 28 април, след като е получил силна болка в гърдите, съобщава списание „Hola“. Бившият футболист на Реал Мадрид е играел тенис с приятели, когато е установил, че сърцето му бие необичайно. Без да губи време Касияс е постъпил в болницата „Кирон“ в Посуело де Аларкон. Той е бил придружен от приятели.

След като са му били направени съответните тестове е било изключено това да е инфаркт. Касияс е напуснал болницата на следващата сутрин. Той не е давал публични изявления относно посещението си в спешното отделение.

Животът на Касияс се промени радикално на 1 май 2019 година, когато той получи инфаркт на миокарда по време на тренировка с отбора на Порто. Събитието ускори окончателното му професионално пенсиониране, година и няколко месеца след инфаркта.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Хаус

    3 1 Отговор
    Последно, имал е силна болка в гърдите или сърцето му биело "необичайно"?! Това са съвсем различни неща, ама то трябва да има човек поне 2 гънки
  • 2 Вуте

    0 0 Отговор
    Правилно е решил да се оттегли от футбола. По-добре да си богат и жив, отколкото такава да е....вдовицатата ти, ухажвана от ловци на богатство!