Last news in Fakti

10 Май, 2021 17:18 1 066 0

Манчестър Юнайтед ще може да вземе Санчо за по-малко пари

  • санчо-
  • борусия дортмунд-
  • манчестър юнайтед-
  • цена-
  • трансфер

"Червените" ще трябва да извадят 'само" 80 милиона паунда

Манчестър Юнайтед ще може да вземе Санчо за по-малко пари - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед подготвя оферта в размер на 80 милиона паунда за една от звездите на Борусия (Дортмунд) - Джейдън Санчо. Английският национал остава сред приоритетите на Оле Гунар Солскяер за лятна селекция. Преди година между двата клуба се получи истинска игра на нерви по отношение на евентуалния трансфер на Санчо. Тогава "жълто-черните" не искаха да отстъпят от поставената цена, която бе в размер на 108 милиона паунда. Твърди се, че в края на трансферния период "червените дяволи" са вдигнали офертата си до 91 милиона, но и това предложение е било отхвърлено. Сега от "Олд Трафорд" смятат да стартират наддаването от по-ниска кота - 80 милиона.

Преди два дни самият Санчо заяви, че се чувства щастлив в Борусия. От клуба пък признаха, че могат да се разделят с играча при подходяща оферта. Вероятно от "Сигнал Идуна Парк" ще приемат оферта от порядъка на 90 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА