10 Май, 2021 19:16 1 151 0

Манчестър Юнайтед успя да убеди Кавани да остане

  • кавани-
  • оставане-
  • манчестър юнайтед-
  • убеждение-
  • договор

Уругваецът ще играе за "червените дяволи" и през следващия сезон

Манчестър Юнайтед успя да убеди Кавани да остане - 1
Снимка: БГНЕС

Единсон Кавани ще остане в Манчестър Юнайтед още един сезон. Уругваецът вече се е договорил с клуба и е подписал договора си, но официално новината ще бъде потвърдена в следващите дни.

В последните седмици клубното ръководство и мениджърът на отбора Оле Гунер Солскяер проведоха серия от срещи с уругваеца, за да го убедят да остане за още един сезон въпреки желанието му да бъде по-близо до семейството си. Дълго време се спекулираше, че футболистът през лятото ще премине в Бока Хуниорс, но явно все пак е решил да остане на "Олд Трафорд".

Контрактът на 34-годишния Кавани ще бъде до юни 2022 г. До момента уругваецът е отбелязал 15 гола в 35 мача за "червените дяволи", като има и пет асистенции. Осем от тези попадения бяха в последните му седем двубоя.

Вчера се появи информация, че заплатата на Кавани ще бъде увеличена от 200 000 на 250 000 седмично. Това означава, че за целия сезон той ще прибере с 2,5 милиона повече, отколкото през настоящата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА