Last news in Fakti

13 Май, 2021 05:15 1 716 0

Ювентус отхвърли офертата на Барселона за Де Лихт

  • де лихт-
  • оферта-
  • барселона-
  • ювентус-
  • отказ-
  • трансфер

"Бианконерите“ смятат Де Лихт за основен стълб в бъдещия проект и няма да се съгласят да го продадат, въпреки настоятелните предложения

Ювентус отхвърли офертата на Барселона за Де Лихт - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ювентус е отхвърлило оферти от Барселона и Челси за защитника Матайс де Лихт, съобщава "Tuttosport". "Бианконерите“ смятат Де Лихт за основен стълб в бъдещия проект и няма да се съгласят да го продадат, въпреки настоятелните предложения.

Според информацията, Челси е първият, който е отправил оферта, но веднага лондонският клуб е получил отказ от страна на Ювентус. След това е постъпило предложението на Барселона, но „бианконерите“ са го отхвърлили и него.

Ювентус привлече Де Лихт от Аякс за сумата от 75 милиона евро. Заплатата на футболиста е 7,5 милиона евро на сезона, а договорът му е до 2024 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА