Last news in Fakti

26 Януари, 2013 13:11 697 0

Мъри иска Дембеле и Домовчийски в Ботев (Пд)

  • дембеле-
  • домовчийски-
  • мъри-
  • цветан василев-
  • ботев пловдив

Отборът на Ботев Пловдив продължава да мисли за трансферна бомба тази зима. "Жълто-черните" са се прицелили в бившата голова машина на Левски Гара Дембеле и друг българин, играещ в Германия-Валери Домовчийски.

26-годишният малиец с френски паспорт е в плановете на Станимир Стоилов след отказа на Валери Божинов за заиграе на Колежа, твърди "7 дни спорт". Мъри има картбланш от собственика Цветан Василев за грандиозен зимен трансфер. Освен с Дембеле хасковлията продължава през ден да се чува и с низвергнатия в Дуисбург Валери Домовчийски.

Гара Дембеле дебютира в българското първенство с екипа на градския съперник Локомотив Пловдив и това може да разбуни духовете под тепетата, ако той сега облече екипа на "канарчетата". В момента той е в немилост в настоящия си тим Фрайбург, който прави всичко възможно да се отърве от него. Освен от Ботев, интерес към голмайстора има и от Енерги Котбус.

Ако Мъри не успее в опитите си да доведе някой измежду Дембеле и Домовчийски, последен вариант за подсилване на атаката е бившият голмайстор на "А" група Георги Христов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА