27 Януари, 2013 20:00 670 0

Милан и Наполи спечелиха срещите си

  • милан-
  • наполи-
  • болоня-
  • аталанта-
  • серия "а"
Милан и Наполи спечелиха срещите си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Милан победи с 1:0 Аталанта в един доста нервен и непривлекателен двубой от 22-ия кръг на Серия "А".

В герой за "росонерите" се превърна голмайсторът на тима Стефан Ел Шаарави, който бе точен в 29-ата минута на мача. Това бе попадение №15 за Фараона в кампанията.

Съдията Андреа Джервазони показа цели 10 жълти и един червен картон, а срещата бе повече от нервна.

Старши треньорът на домакините Стефано Колантуоно също бе изгонен от рефера и трябваше да напусне скамейката на Аталанта.

С победата днес Милан се доближи на 6 точки от третото място, което носи участие в Шампионската лига през следващия сезон. 

 

В друг двубой, Наполи надхитри Парма с 2:1 като гост и направи важна крачка към постигането на голямата си цел - титлата.

Така отборът на Валтер Мадзари съкрати до 3 точки аванса на лидера Ювентус, който снощи допусна грешка у дома, завършвайки 1:1 с Дженоа. Освен това Наполи дръпна на Лацио също с 3 точки в борбата за второто място.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА