16 Май, 2021 22:17 1 555 2

Берое и ЦСКА 1948 не се победиха в зрелищен мач

  • берое-
  • цска 1948-
  • равенство-
  • var

Двата тима завършиха наравно - 3:3

Берое и ЦСКА 1948 не се победиха в зрелищен мач - 1
Снимка: beroe.bg

Берое и ЦСКА 1948 сътвориха истинско зрелище и завършиха 3:3 в мача си от 30-ия кръг на efbet Лига, запазвайки разликата помежду си в борбата за петата позиция.

Още в самото начало домакините имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Симеон Петров в наказателното поле, но съдията Георги Давидов не посочи бялата точка, а и не пожела да се допита до VAR. В 10-ата минута Марио Топузов получи добра топка в наказателното поле на Берое, финтира защитник на домакините и шутира, но Душан Перниш хвана топката. Осем минути след това Даниел Наумов спаси удар на Ибрахима Конте от фаул.

В 22-ата минута ЦСКА 1948 създаде добро положение, но ударът на Марио Топузов бе избит в корнер, след чието изпълнение Димитър Пиргов игра с глава, но прати топката над напречната греда. След половин час игра Ангел Бастунов бе изведен в наказателното поле, като подаде на Денислав Александров, но неговият удар бе блокиран. Ситуацията бе разгледана с VAR, тъй като Александър Цветков влезе доста спорно в краката на Александров, като съдията Георги Давидов реши да посочи бялата точка, а Ивайло Чочев се разписа в 36-ата минута от бялата точка за 0:1.

В добавеното време на първата част пропуснат от съдията Давидов удар без топка на Ивайло Чочев срещу Александър Цветков доведе до намесата на VAR и българският национал получи втори жълт картон, оставяйки гостите в намален състав.

След почивката в 55-ата минута гостите получиха втора дузпа, след като Мартин Камбуров спъна Симеон Петров в наказателното поле, а Георги Русев се разписа от бялата точка за 0:2. Две минути след това Алиун Фал намери Мартин Камбуров пред вратата на гостите и нападателят намали на 1:2 с гол №251 в елита, доближавайки се на две попадения от рекорда на Петър Жеков.

В 67-ата минута Душан Перниш изчисти лошо топката и тя попадна в Георги Русев, който с прецизен удар от над 35 метра прехвърли вратаря за 1:3. Само три минути след това Мартин Камбуров бе изведен отлично зад гърба на отбраната на гостите и вместо да търси нов гол на сметката си, асистира на Ибрахима Конте, който на празна врата вкара за 2:3.

Берое можеше да изравни в 79-ата минута, когато Ибрахима Конте нахлу в наказателното поле от лявото крило и шутира, а Даниел Наумов се намеси и успя да избие в напречната греда. Все пак в 83-ата минута домакините успяха да вкарат трети гол. Ибрахима Конте центрира в наказателното поле на гостите, където Кукула с глава свали към Алиун Фал, който от близко разстояние изравни за 3:3. До края на мача пропуски за домакините направиха Мартин Камбуров и Илиас Хасани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеката

    5 1 Отговор
    Великолепен концерт на ТОТО от Скандау. На печелившите честито
  • 2 ориндж енимълс

    4 0 Отговор
    ало софия, тук у ловеч мноу мирише бе