Last news in Fakti

28 Януари, 2013 13:00 515 0

Интер пак загуби точки на "Джузепе Меаца"

  • интер-
  • торино-
  • серия "а"-
  • "джузепе меаца"-
  • милано
Интер пак загуби точки на "Джузепе Меаца" - 1
Снимка: Интер-Торино, ЕПА/БГНЕС

Интер и Торино завършиха 2:2 на "Джузепе Меаца" в последния мач от 22-ия кръг на италианската Серия "А". "Биковете" записаха своя 6-ти пореден мач без загуба, а "нерадзурите" нямат победа в последните три срещи.

Домакините от Интер започнаха ударно срещата, като още в 5-ата румънският национал Кристиан Киву изпълни перфектно пряк свободен удар за 1:0.

Отговорът на гостите не закъсня. В 23-тата минута след грешка на Фреди Гуарин, Рикардо Меджорини откри головата си сметка в Серия "А". Нещо повече - нападателят на Торино се превърна в черния дявол на Интер за вечерта, след като в началото на второто полувреме вкара още едно попадение и даде преднина на гостите. Меджурини засече центриране на най-активния в състава на "биковете" Алесио Черчи.

Все пак Интер достигна до равенството в средата на втората част, когато капитанът Хавиер Санети навлезе в наказателното поле на гостите и постави топката на крака на резервата Естебан Камбиасо, който успя да спаси едната точка за "черно-сините" от Милано.

Домакините опитаха да стигнат до победата, но единствено центрираха и се надяваха да вкарат след мелета при статични положения. 

Начело в класирането в Италия остава Ювентус с 49, пред Наполи с 46, Лацио с 43 и Интер с 40. Отборът на Торино е на 12-а позиция с 22 точки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА