29 Януари, 2013 18:28 961 0

Григор Димитров изнесе урок на деца

  • димитров-
  • деца-
  • урок-
  • финландия-
  • билети
Григор Димитров изнесе урок на деца - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Най-силният български тенисист Григор Димитров зарадва своите малки почитатели с открит урок в столичната зала "София", предаде БГНЕС.

В отлично настроение Димитров първо загря заедно с децата, а после игра четвърт час с десетките момчета и момичета. Григор поощряваше всеки добър удар на малчуганите, които се опитваха по всякакъв начин да впечатлят идола си. В края на заниманието първата ракета на България за Купа "Дейвис" раздаде автографи на всички желаещи и се снима за спомен с децата. Веднага след това Григор Димитров започна тренировка с Тихомир Грозданов за предстоящия двубой срещу Финландия, който ще се проведе от петък до неделя в зала "София".

Все още има билети и за трите дни на турнира от втора група на Евро-африканската зона, съобщиха от Eventim. Могат да бъдат закупени билети за всеки ден поотделно, както и общ за трите дена на състезанието.

Цените на билетите за 1 и 3 февруари, петък и неделя, когато ще се играят срещите на единично, са по 15 лева. За мача на двойки на 2 февруари, събота, билетът струва 10 лева. Билет за трите дни на двубоя е на цена от 30 лева.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА