Last news in Fakti

23 Май, 2021 10:15 1 346 2

Суонзи и Брентфорд ще спорят за влизане във Висшата лига

  • суонзи-
  • брентфорд-
  • барнзли-
  • борнемут-
  • английска висша лига

„Лебедите“ се справиха с амбициозния състав на Барнзли и мечтаят за място в най-силната лига

Суонзи и Брентфорд ще спорят за влизане във Висшата лига - 1
Снимка: Facebook/Swansea City Football

Отборът на Суонзи Сити ще играе във финалния мач за влизане в английската Висша лига. Днес възпитаниците на Стив Купър завършиха наравно 1:1 в домакинството си на Барнзли, но след победа с 170 в първия мач, си осигуриха крайната победа с 2:1.

„Лебедите“ откриха резултата в 39-ата минута. Конър Хурахан центрира от свободен удар в наказателното поле, но топката бе изчистена. След това обаче Джей Фултън игра с глава и я предостави на Мат Граймс, който финтира съперник и с чудесен удар от границата на наказателното поле прати кълбото в горния ляв ъгъл на вратаря Брадли Колинс.

Гостите успяха да изравнят в 71-ата минута след чудесна контраатака. Джордан Уилямс направи страхотен рейд по дясното крило, стигна почти до наказателното поле и пусна пас за Коули Уудроу, който с чудесен удар от движение с десния крак намери долния ляв ъгъл на Фреди Уудмън за 1:1.

До края на двубоя резултатът остана непроменен въпреки два сериозни пропуска на играчите на домакините.

По този начин Суонзи ще играе на „Уембли“ във финала за влизане във Висшата лига, където на 29 май ще срещне тима на Брентфорд, който отстрани Борнемут по-рано през деня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    2 1 Отговор
    а ти Павка слизаш в най-ниската дивизия
  • 2 чернобил онлайн

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: но след победа с 170 в първия мач, си осигуриха крайната победа с 2:1.