Last news in Fakti

30 Май, 2021 01:00 2 085 0

Клоп: Убеден съм, че Ибрахима Конате ще се впише бързо в тима

  • клоп-
  • ливърпул-
  • конате-
  • трансфер-
  • вписване-
  • убеждение

"Много съм доволен, че подсилихме състава си с футболист от толкова висока класа", заяви наставникът на Ливърпул

Клоп: Убеден съм, че Ибрахима Конате ще се впише бързо в тима - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е изключително доволен от покупката на Ибрахима Конате от РБ Лайпциг за 36 милиона паунда.

"Много съм доволен, че подсилихме състава си с футболист от толкова висока класа. Отдавна харесвам Ибрахима, още откакто се запознах с потенциала му. По това време той още беше в Сошо", коментира Клоп пред клубния сайт на мърсисайдци.

"След всички контузии на защитници през този сезон, беше ясно, че трябва да се подсилим в дефанзивен план. В лицето на Конате получаваме играч, който ще направи отбора ни по-силен. Той притежава впечтляващи физически качества: бърз, силен и добър в играта с глава. Конате има зад гърба си на 90 мача в Бундеслигата и евротурнирите, което говори за сериозен опит предвид възрастта му", добави той.

"Убеден съм, че Ибрахима може да се впише бързо в тима, а също така той ще продължи да се развива, защото е само на 22 години. С нетърпение очаквам да работим заедно в предсезонната подготовка", заяви още наставникът на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА