Last news in Fakti

1 Февруари, 2013 10:56 635 0

Илиан Илиев: Нямам проблем с Вуцов

  • илиев-
  • вуцов-
  • кипър
Илиан Илиев: Нямам проблем с Вуцов - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Левски Илиан Илиев обяви, че няма проблем между него и Иван Вуцов. Според специалиста напрежението се е появило от медиите. Илиев разкри, че винаги е готов да вземе съвет от легендата на "сините".  Треньорът заяви, че е доволен от първия подготвителен лагер на Левски в Кипър. 

"Доволни сме от това, което свършихме. Недоволен съм само, че един от младите се контузи, а той показа доста добри неща в подготовката. Ще починем няколко дни и пак заминаваме да играем контролите, където ще оправим доста неща главно в дефанзивен план. Доволен съм от досегашните мачове главно във физически аспект. На този етап резултатите не са толкова важни. Искахме да победим, но не успяхме. От тези контроли не трябва да даваме оценки генерално как е играл отбора", заяви Илиев.

Накрая той сподели и мнението си за въпросния скандал между него и Иван Вуцов.

"Не виждам да има напрежение между мен и Вуцов. Когато няма мачове от няколко думи се правят събития. След втория лагер ще имам среща с него. Аз не съм го критикувал за думите му. Всеки знае кой е той и може да вземем съвет от него. Казах само, че не е начинът да контактуваме чрез медиите. Важното е да сме единни. Който иска Левски да побеждава трябва да е на наша страна. Важното е да играем добре и само така можем да станем шампиони. Имаме неща да изчистваме в защита. Когато владеем топката играем добре, но трудно я отнемаме, а трябва да го правим по най-бързия начин.", обяви специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА