1 Юни, 2021 18:15 1 956 0

Борис Бекер се притесни за кариерата на Наоми Осака

  • бекер-
  • осака-
  • медии-
  • натиск-
  • отказване-
  • ролан гарос-
  • притеснение-
  • кариера

"Ако тя не може да се справи с медиите в Париж, тя не може да се справи с медиите на "Уимбълдън" или Откритото първенство на САЩ", заяви тенис легендата

Борис Бекер се притесни за кариерата на Наоми Осака - 1
Снимка: БГНЕС

Шесткратният шампион в турнирите от Големия шлем Борис Бекер заяви, че кариерата на Наоми Осака може би е в опасност заради психичните ѝ проблеми. 23-годишната Осака се оттегли от Откритото първенство на Франция в понеделник след противоречивите мнения заради отказа ѝ да участва в медийни пресконференции след мачовете.

"Чух първия ѝ отговор преди няколко дни за този медиен бойкот, а това е нещо, което винаги трябва да се приема сериозно, особено от толкова млада жена", каза Бекер, който работи като анализатор за Eurosport.

"Тя не може да се справя с натиска от медиите, след като загуби мач, но това се случва често и затова трябва да свикнете", добави той.

"Ако тя не може да се справи с медиите в Париж, тя не може да се справи с медиите на "Уимбълдън" или Откритото първенство на САЩ. Така че чувствам, че кариерата ѝ е в опасност именно заради проблемите ѝ с психичното здраве", каза още Бекер.

Световната номер 2 Осака заяви, че ще отдели малко време от тениса, но се надява да работи с властите в спорта, за да създаде по-добра среда. В изявлението си тя се позова на правилата относно медийните отговорности на играчите като заяви, че в определени части те са "остарели".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА