Last news in Fakti

2 Февруари, 2013 13:30 912 1

Уейн Рууни се отказа от дузпите

  • рууни-
  • дузпи-
  • манчестър юнайтед-
  • фъргюсън
Уейн Рууни се отказа от дузпите - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Уейн Рууни призна, че е поискал от сър Алекс Фергюсън да го освободи от задължението да изпълнява дузпи по време на мач, предаде БГНЕС. Миналата година нападателят на Манчестър Юнайтед на няколко пъти пропусна от бялата точка. Въпреки пропуските сър Алекс не сне доверието си от него, но те очевидно са създали на Рууни психологически проблем, с който той не може и не желае повече да бори.

Рууни сам е пожелал да се освободи от бремето на отговорността. Повод за това е станал поредният му фрапантен пропуск, при това двоен, през януари. Тогава в мача срещу Уест Хем в мач за Купата на Английската асоциация Рууни изтърва цели две дузпи, като при едната дори не улучи вратата.

"Честно да си кажа, не беше мой изборът аз да бия дузпите. Мисля, че пръв дузпаджия трябва да е Ван Перси. Говорих и със сър Алекс по въпроса. Недопустимо е във велик клуб като Юнайтед да изпортиш две дузпи в един мач, както направих аз", заяви самокритично Рууни.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    шо не даваха на бербатов, той ги вкарва.