Last news in Fakti

9 Юни, 2021 16:17 1 626 0

Футболисти на Левски навиват бивш играч на "сините" да се върне в тима

  • михайлович-
  • връщане-
  • левски-
  • цоневи-
  • монсалве

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и испанският защитник Начо Монсалве поддържат контакт с Драган Михайлович

Футболисти на Левски навиват бивш играч на "сините" да се върне в тима - 1
Снимка: levski.bg

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и испанският защитник Начо Монсалве навиват Драган Михайлович да се върне в Левски. Швейцарецът с босненски корени игра на "Герена" през пролетта. Той бе ползван на няколко позиции - десен бек, дясно крило, вътрешен халф. Желанието на ръководството е да го задържи. Договорът на 29-годишния футболист обаче изтича, пише "Тема Спорт".

В момента той прекарва ваканцията си в Босна и Херцеговина. Именно от там пусна снимка вчера. В друг пост пък той е приканван от близнаците и Начо да се завърне. "Всички те чакаме", пишат те.

През 2011 година Михайлович изигра 15 мача за Левски - 13 в първенството и 2 за Купата на България.

Левски иска да задържи и друг от чужденците с изтичащ договор - хърватския вратар Звонимир Микулич. През пролетта той спечели битката с Николай Михайлов за титулярно място. Микулич бе под рамката в 15 срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА