Last news in Fakti

9 Юни, 2021 19:45 2 499 0

Ботев Враца назначи за треньор бивш наставник на ЦСКА

  • моралес-
  • цска-
  • ботев враца-
  • треньор

Даниел Моралес поема врачани

Ботев Враца назначи за треньор бивш наставник на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев (Враца) обяви назначението на Даниел Моралес за старши треньор. Припомняме, че вчера изненадващо дойде раздялата с Веселин Великов, който спаси тима от изпадане от Еfbet Лига. Моралес в последните години беше в ЦСКА, а през април си тръгна от "Армията".

"Даниел Моралес ще води Ботев (Враца) през новия сезон. Специалистът е двукратен шампион на България при юношите и има опит като помощник в щаба на ЦСКА. Сега е време да направи следващата стъпка в кариерата си. Моралес е уверен, че Ботев (Враца) ще бъде приятната изненада през новия сезон", написаха от клуба от Враца в страницата си във "Фейсбук".

До петък ще бъде ясен целият щаб на Моралес, а от понеделник отборът започва подготовка.

От 30 юни е лагерът в Банско. Договорени са контроли с Левски, Славия, Арда, Локомотив (София) и Левски (Лом).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА