Last news in Fakti

14 Юни, 2021 09:30 1 490 4

Още един французин идва в ЦСКА?

  • цска-
  • преговори-
  • пеле-
  • гинган-
  • французин

"Червените" преговарят с левия халф на Гинган - Браян Пеле

Още един французин идва в ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Френската колония в ЦСКА е на път да се увеличи с още един футболист. Става дума за левия халф Браян Пеле, който е част от представителя на Лига 2 Гинган, пише „Мач Телеграф“.

Договорът му с „червено-черните“ изтича на 30 юни и той може да дойде на "Армията" като свободен агент. 29-годишният ляв халф през миналия сезон има 23 мача в Лига 2, в които се е отличил с един гол и две асистенции.

Пеле играе за Гинган от 2019 г., а преди това юношата на Лориен е бил част от съставите на Брест и Троа. Не е тайна, че треньорът Любослав Пенев иска нови попълнения по фланговете, след като отборът беше напуснат от Енрике Рафаел и Жул Кейта.

Интересното е, че Браян Пеле вече е регистриран като футболист на ЦСКА в сайта „Уикипедия“. Там дори са изнесени подробности, че французинът е подписал с „червените“ договор за 2+1 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колкото по-тъмен е!

    3 2 Отговор
    Толкова по-французин е!
  • 2 Левски 1914

    3 5 Отговор
    Колкото този е Пеле толкова и Литекс е цска.

    Коментиран от #4

  • 3 Етър

    0 0 Отговор
    И при нас в Търново имахме френска колония .... след битката при Адрианопол. Един го изхвърлихме ... Балдуин май се казваше ?!
  • 4 лЕСНИ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    То и Лесни одавана не са Левски и само срамите името на Апостола!!!
    Айде от есента една"А Окръжна" за Лесни дето се вика малко да си починете от епичната борба за 7 място в втората 6 ца!!!!