Last news in Fakti

15 Юни, 2021 19:45 3 232 28

Наско Сираков с призив към феновете на Левски

  • сираков-
  • фенове-
  • абонаментни карти-
  • левски-
  • интриганти

Собственикът на "синия" клуб се обърна и към всички интриганти

Наско Сираков с призив към феновете на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официално изявление относно началото на кампанията за продажбата на абонаментни карти. Легендата подчертава, че "изразяваме категорично несъгласие със злонамерения тон на всякакви публикации, интервюта и медийни изяви на уж “левскари”, които водени от изцяло лични мотиви и интереси се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари".

Цялото изявление на Сираков, публикувано в levski.bg:

"Уважаеми левскари,

В началото на кампанията за продажба на абонаментни карти е задължително да отправим призив към всички съпричастни привърженици на клуба. В предстоящия сезон очакваме най-голям брой левскари да закупят своето място на стадион „Георги Аспарухов“!

Обръщаме се и специално към всички бивши треньори, ръководители, играчи и служители с молба да се включат активно в кампанията.
През изминалите години, те са постигали много успехи с личния си принос към клуба, но и са получили от синя България огромна обич, уважение, професионална реализация и обществено признание! Вярваме, че с примера си да бъдат всеки мач на стадиона сред нас – ще се сплоти още повече цялата ни общност!

За пръв път ръководството на ПФК Левски ще публикува пълен списък и ще изпрати лично благодарствено писмо до всеки бивш треньор, ръководител, състезател и служител! Вярваме, че техния жест и желание за съпричастност ще бъде последван от хиляди „сини сърца“, а в края на кампанията заедно ще отбележим рекорд за продаден брой сезонни абонаментни карти!

Изразяваме категорично несъгласие със злонамерения тон на всякакви публикации, интервюта и медийни изяви на уж “левскари”, които водени от изцяло лични мотиви и интереси се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари.

Повечето от тях нямаше да са известни и за съседите си, ако не бяха се докоснали през годините до Левски! За материалните им придобивки изобщо няма да отваряме тема, защото е недостойно да плюеш там, откъдето си получил толкова много! Хората очакват зложелателите на клуба да не пречат с целенасочени изяви на нормализацията на работата във футболния клуб, щом с нищо позитивно не искат да помогнат.

Милионите левскари у нас и по света знаят, че всяка помощ и подкрепа е безценна, когато е навреме. Настоящата кампания е с огромно значение за всички левскари по ред причини, които са свързани най-вече с финансовата ситуация в клуба. В този тежък период за нас е много важно да получим силна морална подкрепа и отново да покажем заедно, че „левскар да си братко е гордост, левскар да си братко е чест!“.

Вашата подкрепа е безценна за нас!

Ваш Наско Сираков


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    44 2 Отговор
    Ха ха ха ха ма нали идват 250 000 000 кви карти кви 5 лева

    Коментиран от #26

  • 2 ГЕРЕН

    39 1 Отговор
    НАШ НАСКО... ПЪРВО. НЕ КАЗВАЙ ХОП ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ.... НЕ ПАРАДИРАЙ С РАЗНИ СПОНСОРИ
    ПРЕДИ ДА СА ДОШЛИ....КАЖИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ СПОНСОРИ?!?? ОТ
    РОБЪРТА??!?.
  • 3 Бонговец

    33 1 Отговор
    Това писмо трябваше да го напишеш след ,като Диксън донесе парите.Иначе нали знаеш,че ако работата не стане,иронията на феновете ще бъде за теб ,най-малкият проблем и ще останеш в историята,като акционера погребал ,,Левски".

    Коментиран от #10

  • 4 БАЙ КУРТИ

    35 1 Отговор
    Лошо много лошо, щом иска да напълни касата с абонамент , нещата не вървят на хубаво. Не съм ЛЕВСКАР, БОТЕВИСТ СЪМ но този велик отбор да си отиде по този начин . Явно върви към фалит . ЖАЛКО .

    Коментиран от #6

  • 5 Малко Респект

    5 23 Отговор
    Имате ли представа колко гола е вкарал за Левски през цялата си кариера , а колко пъти е разочаровал сектор Г ? Да не забравяме колко пъти ни е правил горди фенове на синия клуб , мое мнение !
  • 6 Бонговец

    22 7 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ КУРТИ":

    То аз съм Цесекар от 77 година ,но ме боли за многото ми приятели Левскари. И после без Левски и ЦСКА,футбола ни ще затъне още повече.
  • 7 753

    21 1 Отговор
    Абе,Наско...Реал Мадрид,Барселона,Ман.Юнайтед,Ювентус,Интер, Борусия Дортмунд,Ливърпул,Тотнъм,Арсенал и т.н. СА В ТЕЖКО ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ! Левски е пред фалит,свърши славата...вече никой не дава пари за футбол заради Covid-19! Гледай си пенсията,и стига се занимава с ИНТРИГИ!
  • 8 Колко му е

    17 1 Отговор
    милионите левскари (да приемем, че са 2 милиона - не 3-4...) да дарят по 20 лева и решават всички финансови въпроси, заеми и ще направят най-добрата селекция в българското първенство. Ако всеки от тези 2 000 000 стане акционер с 50 лева (което е по джоба на абсолютно всеки в България, а живеещите в чужбина могат да закупят неколкократно повече акции), ще наберат ПОНЕ 100 000 000 (СТО МИЛИОНА) лева!!! С тях могат да си направят стадион и супер селекция... Но, така е, като се правят сметки без кръчмаря. Реалността е МНОГО, МНОГО РАЗЛИЧНА... Истината е, че повече от милион не могат да съберат... Разделете го на 10, на 20 и резултата е 50 000-100 000 човека. В най-добрия случай!

    Коментиран от #9, #12, #15

  • 9 0808

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Колко му е":

    .... цигани..
  • 10 хахаха

    19 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бонговец":

    Абсолютно прав си. Но г-н Наско НЕ Е акционер, а ПРИНОСИТЕЛ на акциите. "Онуй нещо", което му каза да вземе акциите, утре ако му каже: Носи ги на "Х", г-нът раеф става същия Пурко отпреди...
  • 11 Шопо

    21 3 Отговор
    Същата мизерия като лани .Абе говежда работа...
  • 12 Повярвай ми

    21 0 Отговор

    До коментар #8 от "Колко му е":

    И 5 милиарда да съберат феновете,след 5 години Левски пак ще е пред фалит.Бездънните джобове в отбора ще ги опапкат,като топъл хляб
  • 13 Страничен

    25 0 Отговор
    Щом нещата опряха до дарения, ясна е работата!
  • 14 Футбол

    18 3 Отговор
    Сираков,падай на колене пред Борисов и го моли за помощ....3-4 негови шкафчета ще стигнат...Боко големия Левскар е.б.а мамата на клуба! От сега нататък ще ритате по селата в окръжните групи...там ви е мястото! И СТИГА С ТОЯ ЛЕВСКИ-ИМА И ДРУГИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ В БЪЛГАРИЯ!
  • 15 Левскар

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Колко му е":

    Абсолютно си прав за всичко.
  • 16 Джеймс

    11 1 Отговор
    Наско ни правеше горди и щастливи, същия ни се и надупи огологъзен, а сега ще ни и фалира. Магнитски и за него- лапа от чужда паница защото им е питомник!
  • 17 МНЕНИЕ

    6 2 Отговор
    Ами той Божков за това ви напусна,.. как да запълни всички дупки на Левски, ами вие ги направихте като дупки на рибарска мрежа...Хайде, след година-две едва ли някой ще си спомня за синята ''легенда''

    Коментиран от #18

  • 18 Левскар

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "МНЕНИЕ":

    Божков не е напуснал Левски Левскаря Борисов го унищожи и го принуди да имигрира.

    Коментиран от #20

  • 19 Глутеоса

    5 1 Отговор
    Решил е да издои говедата до края...
  • 20 един

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Левскар":

    Ти в Дубай ли си,та пишеш имигрира.
  • 21 Питанката

    4 0 Отговор
    КОГА ЛИДЕРИТЕ НА ФРАКЦИИТЕ НКП, ТСБ, СЗ И УЛТРА ЛЕВСКИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ С ЛИЦАТА СИ ПРЕД ЛЕВСКАРИТЕ, ЗА ДА ОТГОВОРЯТ НА 3 ВЪПРОСА: 1. КАКВО ПРАВИХА С БОРИСОВ ДО ИДВАНЕТО НА СИРАКОВ? 2. КАК ПОМОГНАХА НА СИРАКОВ, ОТКАКТО ЗАСТАНА НАЧЕЛО НА КЛУБА? 3. КАКВО СМЯТАТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЛЕВСКИ И КАКВА ЩЕ Е ТЯХНАТА РОЛЯ?
    КОГА ЩЕ ЗАСТАНАТ ПРЕД ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ДА ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ НА ЖИВО ЗАДАДЕНИ ОТ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ? ЗАЩО СЕ КРИЯТ ЗА ПУБЛИКАЦИИ, ИНТРИГИ И ДО КОГА ТАКА?
  • 22 ДАЙТЕ МУ НА НАСКО СИРАКОВ ЗА ДА

    7 2 Отговор
    Млъкне и си получи голямата заплата определена от самия него си !!!! Стига е ревал за ЛЕВСКИ ....то той реве за заплатата си ...!!!
  • 23 Чудно

    8 2 Отговор
    Как се дава лиценз !
  • 24 Баба Гица

    9 0 Отговор
    А бе тоя наглец няма спирка, нали обещаваше светло Дикслънце бъдеще, а сега пак феновете да отделят от залъка си. И като си купя карта какво да гледам - Левски ЦСКА или мачове с долно и горно нанагорнище?
  • 25 hmhmhm

    3 0 Отговор
    и така нали , ако може по едно две смс-чета , за всеки случай
  • 26 синьо теленце

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА":

    5лв. са си 5лв. 50 000 000 левскари у нас-според Наско- прави точно 250 000 000 !
  • 27 кочо

    1 0 Отговор
    безрамен нагъл както винаги г-н н. сираков.иде видов ден.
  • 28 венци

    1 0 Отговор
    '' В предстоящия сезон очакваме най-голям брой левскари да закупят своето място на стадион „Георги Аспарухов“
    че нали ще го бутат стадиона ,кви места къв стадион ????