18 Юни, 2021 16:27 1 797 0

Куман: Меси трябва да прекрати кариерата си в Барселона

  • меси-
  • куман-
  • барселона-
  • кариера-
  • договор

"Надяваме се този проблем да бъде решен скоро", заяви наставникът на каталунците

Куман: Меси трябва да прекрати кариерата си в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона - Роналд Куман говори за бъдещето на капитана Лионел Меси в каталунския клуб.

"Ние с Меси имаме добри перспективи. Знам, че клубът се опитва да изгради конкурентоспособен отбор, който ще бъде по-добър от миналата година. Убеден съм, че съставът ще бъде по-силен. Винаги съм казвал, че Меси трябва да прекрати кариерата си в Барселона. Надяваме се този проблем да бъде решен скоро. Вярвам, че е възможно. Това би било чудесна новина за всички нас", каза Куман пред Sport.es.

33-годишният Меси се очаква да сключи споразумение до 2023 година. Настоящият договор на Меси с каталунците изтича на 30 юни. Нападателят играе в Барселона от 2005 година. През завършилия сезон той вкара 38 гола и даде 14 асистенции в 47 мача.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА