Last news in Fakti

9 Февруари, 2013 13:33 865 0

ПСЖ е на 6 точки от преследвачите си

  • псж-
  • бастия-
  • лион-
  • лига 1

 

Голове на Жереми Менес, Златан Ибрахимович и Езекиел Лавеци помогнаха на ПСЖ да надиграе с 3:1 Бастия и временно да излезе с 6 точки пред втория в Лига 1 Лион, предаде БГНЕС. Треньорът Карло Анчелоти остави Ибра на скамейката до 65-ата минута, а ПСЖ изнемогваше да играе разнообразно през първата част.

Все пак Кевин Гамейро нацели греда. Докато шведът загряваше за влизане в игра, Менес откри в 56-ата минута след удар, който Микаел Ландро трябваше да спаси. Ибрахимович се разписа от дузпа в 71-ата минута, за да вкара 21-ия си гол в също толкова срещи от шампионата досега. Уахби Хазри намали от фаул в 83-ата минута, а Лавеци оформи крайното 3:1 минути преди края на редовното време.

Лион има нужда от успех над Лил в неделя вечер, за да се приближи до лидера, докато Марсилия ще се надява на победа срещу Евиан, за да остане на 6 точки от ПСЖ

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА