Last news in Fakti

23 Юни, 2021 18:27 1 473 3

Ботев Пловдив и Неделев не могат да се разберат за нов контракт

  • неделев-
  • ботев пловдив-
  • договор-
  • неразбирателство-
  • клауза-
  • откупуване

Неделев иска включването на откупна клауза в договора, но "канарчетата" се дърпат

Ботев Пловдив и Неделев не могат да се разберат за нов контракт - 1
Снимка: БГНЕС

Продължават преговорите между Ботев (Пловдив) и Тодор Неделев, като засега двете страни се разминават, научи Sportal.bg. Договорът на звездата на "канарчетата" изтича в края на юни, като в продължение на няколко месеца двете страни преговарят за удължаването му. Едно нещо обаче пречи да бъде постигната договорка. Представителите на Тодор Неделев са пожелали включването на откупна клауза в договора на играча. Нещо, което засега "канарчетата" не желаят да удовлетворят и пречи на двете страни да финализират договора.

В момента Неделев е на лагера с Ботев в Бурдур, където тренира отделно от основната група заедно с Димитър Тонев и Кевин Янсон. Националът на България дълго време лекуваше травма, която го извади за мачовете от пролетния дял на изминалия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    4 3 Отговор
    Младеж,време е,спирай с футбола.Безперспективен си.Нъл та видяхме и у Германия.Докът отиди и се контузи и кат не научи немския и та върнаха кат развален плод.Нямаш бъдеще кат футболяга,затуй,захващай са с нещо друго и окачи бутонките на пироня.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост като гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "антрашпиц":

    На едно мнение сме .
    Лично за мен Неделев никога не е бил преспективен. От началото му изпадаха добри положения умееше да ги сработва и реализираше и само до там беше.
    Поверва си че е Голяма Звезда на Ботев и до там.
    Де ега стане добър треньор, ама На дали

    Коментиран от #3

  • 3 Боко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост като гост":

    На три мнения сме-не става!