Last news in Fakti

23 Юни, 2021 19:17 1 115 2

Давид Луис е пред завръщане в ПСЖ

  • луис-
  • завръщане-
  • ал-хелайфи-
  • псж-
  • арсенал-
  • свободен агент

Бразилецът е вече свободен агент

Давид Луис е пред завръщане в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ може да си върне Давид Луис, след като бразилецът вече е свободен агент. Насер Ал-Хелайфи много харесва бранителя, но Маурисио Почетино не е убеден, че това би било добър трансфер.

Давид Луис няма да продължи договора си с Арсенал, като след края на месеца, бразилският защитник ще бъде свободен агент. Олимпик Марсилия, Рен и някои бразилски клубове са сериозни опции пред защитника, но в „The Sun“ се появи информация, че Насер Ал-Хелайфи има желание да го върне в ПСЖ.

Въпреки желанието на катарския шейх да привлече Давид Луис в ПСЖ, треньорът Маурисио Почетино и спортният директор Леонардо не са очаровани от подобен трансфер. Освен парижани, интерес към Луис има от Марсилия, Рен, Коринтианс, Атлетико Минейро, Фламенго, Сао Пауло, Гремио и Палмейрас. Бранителят няма намерения да се завръща в родината си за момента, като желанието му е да продължи кариерата си в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSF FR

    0 0 Отговор
    Когато беше в Париж, Почетино не беше треньор. Добре ще е дошъл, но за съжаление си спомням, че имаше някакъв конфликт с феновете. Все пак ще се радвам, ако стане! Allez Paris! 👍
  • 2 ЦСКА умре

    0 0 Отговор
    Не ми се вярва ПСЖ да вземе Давид Луис. Е виж, Локо София може и да му задоволят претенциите.