Last news in Fakti

24 Юни, 2021 17:45 1 769 0

Опитни футболисти остават в Етър, за да помогнат за завръщане в efbet Лига

  • етър-
  • младенов-
  • оставане-
  • промоция-
  • изкачване-
  • efbet лига

Даниел Младенов и Яни Пехливанов подновиха договорите си

Опитни футболисти остават в Етър, за да помогнат за завръщане в efbet Лига - 1
Снимка: etarvt.bg

Изпадналият от елита Етър си осигури услугите на още двама от основните футболисти от миналогодишния състав – нападателят Даниел Младенов и халфът Яни Пехливанов.

Двете страни се споразумяха днес за условията по оставането им на стадион „Ивайло” и на тях ще се разчита за новото първенство и атаката на елита.

С това броят на играчите от миналогодишния състав, които ще помагат за завръщането в Efbet Лига, става 11. Все още се очаква развитие само около Божидар Кацаров, който обмисля предложение от чужбина.

Етър ще запази дублиращия си отбор в Северозападната Трета лига. Той ще бъде изграден основно от млади футболисти от школата, родени 2003 и 2004 година, съобщи директорът на школата на великотърновския клуб Стефан Ангелов.

Нов старши треньор ще води Етър II, след като Марин Стефанов стана част от щаба на Веселин Великов в първия отбор. Дублиращият тим се поверява на Николай Катъров. Подготовката ще започне на 2 юли, а се очаква първенството на Трета дивизия да стартира на 8 август.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА