Last news in Fakti

28 Юни, 2021 05:15 1 058 1

Ювентус подновява преговорите с Дибала за нов договор

  • ювентус-
  • дибала-
  • преговори-
  • алегри-
  • оставане-
  • договор

Масимилиано Алегри държи аржентинецът да остане в отбора

Ювентус подновява преговорите с Дибала за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ювентус реши да поднови преговорите за нов договор с нападателя Пауло Дибала, съобщи Gazzetta dello Sport. Представители на клуба ще се срещнат с агента на аржентинския национал в опит да бъде постигнато споразумение за удължаване на настоящия контракт, който изтича след година.

Завърналият се на треньорския пост на Ювентус Масимилиано Алегри държи Дибала да остане в отбора и ръководството се очаква да склони да плати исканите от играча около 10 милиона евро годишна заплата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вито Андолини

    0 0 Отговор
    Не знам колко треньора ще се извъртят в Юве, преди да дадат реален шанс на Дибала. Вярно е, че не е най-резултатния нападател, но е най-техничния играч в отбора и всяко негово тръгване увлича защитниците. Ако се чака от дървета, като Роналдо и Мората да създадат опастност пред вратата на съперника, обречени сме. Испанския Божигол къде ли не получи шанс и всеки път греда. Първият му престой при нас мина под шапката на Пирло, Видал и Погба, които му създаваха по 3-4 чисти положения на мач, от които той вкарваше по гол на всеки втори мач. Рони отдавна не е играча, който печелеше ЗТ. Да не говорим, че неговата най-добра игра беше при САФ, а след това целият отбор на РМ играеше за него. И на всичкото отгоре, се наложи да чака идването на Зидан за нещо повече от калъфка в Ла Лига. Вижда се колко е бил добър, след като пълното дърво Бензема вкарва по 40 гола на сезон, без да бие по 20 дузпи и 60 преки свободни удари.