Last news in Fakti

30 Юни, 2021 01:00 2 640 1

ПСЖ поиска играч на Ювентус - предложи бартер

  • псж-
  • бакер-
  • артур мело-
  • размяна-
  • бартер-
  • ювентус-
  • доплащане-
  • почетино

Парижани се интересуват от Артур Мело и са склонни да разменят Бакер

ПСЖ поиска играч на Ювентус - предложи бартер - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен ще се опита през следващите дни да уреди любопитен бартер с Ювентус, който трябва да включва Бакер и Артур Мело. ПСЖ остава един от малкото отбори, които разклатиха трансферния пазар до момента. Парижани финализираха трансфера на Жоржиньо Вайналдум и се очаква да направят същото през следващата седмица с Ашраф Хакими и Джанлуиджи Донарума.

Спортният директор на ПСЖ Леонардо иска да подсили състава с бразилския халф Артур Мело от Ювентус. Според „Corriere dello Sport“ ПСЖ предлага Бакер като част от сделката за Артур, за да намали цената на операцията за бразилския халф, който е по вкуса на спортния мениджмънт на френския клуб и може да бъде луксозно подкрепление за парижани. Ювентус се интересува от Бакер и затова ПСЖ иска да го включи в трансферната операция. Левият бек не се очертава да има сериозен шанс в конкуренцията на Хуан Бернат, Диало и Курзава през следващия сезон, така че парижани са готови да го включат в сделката за Артур.

ПСЖ трябва да убеди Ювентус, че бартерната сделка е от полза и за двете страни. "Бианконерите“ не харесват операцията, защото смятат, че ще бъдат ощетени, ако тя се реализира.

Приоритет на Маурисио Почетино продължава да бъде Едуардо Камавинга от Рен, който иска да остане във Франция и няма да поднови договора си с Рен, който изтича през 2022 година.

Следващите седмици ще бъдат ключови за ПСЖ за по-нататъшното укрепване на халфовата линия, който вече добави Вайналдум като ново лице.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перес

    0 0 Отговор
    Купувайте, че Мбапе го изпускате.