Last news in Fakti

8 Юли, 2021 05:15 1 957 1

Дибала пристига в Торино за преговори с Ювентус

  • дибала-
  • преговори-
  • ювентус-
  • агент-
  • оставане-
  • договор

Аржентинецът най-вероятно ще остане при "бианконерите"

Дибала пристига в Торино за преговори с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще се завърне в Торино в неделя, за да започне предсезонна подготовка с клуба. Заедно с него в града ще пристигне и агента му Жорже Антун, който ще има среща с шефовете на “Старата госпожа”, за да обсъдят бъдещето на аржентинеца, пише “Corriere dello Sport”.

Дибала изигра доста противоречив сезон, като изявите му бяха на приливи и отливи, а бе преследван и от контузии. Появиха се дори слухове, че той може да бъде продаден през лятото. Последните информации обаче сочат точно обратното и се очаква 27-годишният играч да получи предложение за нов договор.

Желанието на Дибала също е да остане в отбора, така че остава двете страни да постигнат договорка относно параметрите на новия контракт. От Ювентус се очаква да предложат договор за пет години със заплата от 10 милиона евро на сезон плюс бонуси. Предполага се, че подобна оферта ще бъде приета от аржентинеца.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Икарди

    0 1 Отговор
    Е аз кво да правя?? Нека си преговаря.