Last news in Fakti

14 Юли, 2021 18:46 1 237 0

От Борусия Дортмунд: Холанд остава при нас!

  • холанд-
  • оставане-
  • кел-
  • борусия дортмунд

"Ерлинг иска да играе футбол, чувства се добре в нашия клуб и има желание да вкара колкото се може повече", заяви спортният директор на "жълто-черните" Себастиан Кел

От Борусия Дортмунд: Холанд остава при нас! - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел обяви, че "жълто-черните“ ще разчитат на Ерлинг Холанд и през следващия сезон.

"Засега нямаме нищо ново за Холанд. Той е включен в нашите планове. Ще трябва да се завърне в отбора тази седмица и ще бъде много настървен за изяви. Ерлинг иска да играе футбол, чувства се добре в нашия клуб, има желание да вкара колкото се може повече, играейки за нас", каза шефът на Борусия пред Sky Germany.

Норвежкият национал изигра 41 мача през изминалия сезон, като реализира 41 гола и направи 12 асистенции. 20-годишната звезда се оценява на около 130 милиона евро, а интерес към него има от страна на редица европейски грандове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА