17 Юли, 2021 10:15 1 472 0

Берое размаза Созопол в последната си контрола преди старта на първенството

  • берое-
  • созопол-
  • контрола-
  • представяне-
  • подготовка-
  • старт-
  • шампионат-
  • хаджиев-
  • камбуров-
  • юсеин-
  • фал-
  • даскалов

Старозагорци победиха с 6:0

Берое размаза Созопол в последната си контрола преди старта на първенството - 1
Снимка: beroe.bg

Берое разби Созопол с 6:0 в последната си контролна среща преди старта на шампионата. Камен Хаджиев откри резултата в 9-та минута, а Мартин Камбуров удвои в края на първата част. През второто полувреме Серкан Юсеин се разписа с фамозен гол, две попадения добави Алиун Фал, а Реян Даскалов оформи крайния резултат. Точно след седмица старозагорци приемат „Локомотив“ (София) в мач от първия кръг на новия сезон на шампионата. Преди началото на мача се състоя официалното представяне на отбора на Берое за новия сезон, въпреки че някои от новите попълнения като Абубакар Тунгара и Омар Сако все още не са се присъединили към отбора.

Илиян Стефанов отправи удар от средно разстояние в 8-ата минута, но топката рикошира в Петър Кюмюрджиев, премина над напречната греда на вратата на Стамен Бояджиев и излезе в корнер.

Берое поведе с 1:0 в 9-ата минута. Симеон Мечев центрира от корнер в наказателното поле на Созопол, след което Камен Хаджиев стреля с глава, и прати топката под напречната греда във вратата на Бояджиев.

Пет минути по-късно Джуниет Али подаде към Серкан Юсеин, който центрира остро в наказателното поле на Созопол, а Мартин Камбуров стреля, но сантиметри встрани от левия стълб на вратата на Стамен Бояджиев.

Пред Мартин Камбуров се откри много добра възможност в 29-ата минута, но в последния момент ударът му бе блокиран и топката излезе в корнер. След изпълнението на ъгловия удар се стигна до много сериозно разбъркване в наказателното поле на Созопол, след което Камен Хаджиев се опита да стреля, но ударът му бе блокиран. Топката стигна до Алиун Фал, който отблизо стреля в аут.

Александър Василев центрира в наказателното поле на Созопол в 35-ата минута, след което Мартин Камбуров свали с глава към Илиян Стефанов, а той стреля от дъгата на наказателното поле на Созопол, но встрани от десния стълб на вратата на Стамен Бояджиев.

Три минути по-късно Симеон Мечев стреля от около 25 метра, но Стамен Бояджиев успя да реагира и да избие в корнер. Кийлън Лебон направи страхотен пробив в 40-ата минута. Той преодоля трима играчи на Созопол и подаде към Илиян Стефанов, който стреля, получи се рикошет и топката премина встрани от левия стълб на вратата на Стамен Бояджиев, излизайки в корнер.

Антонио Ласков центрира от фал в наказателното поле на Берое в 41-ата минута, след което Атанас Ташалов стреля с глава, но Нордин Бакер успя да избие в корнер.

Серкан Юсеин отправи силен и плътен удар в 44-ата минута, но Стамен Бояджиев се намеси и изби в корнер.

Берое поведе с 2:0 във втората минута на добавеното време на мача. Мартин Камбуров стреля от фал, топката срещна десния стълб на вратата на Стамен Бояджиев и влетя в мрежата му.

Симеон Мечев опита изненадващ удар от фал в 52-ата минута, но топката срещна напречната греда на вратата на Созопол. Алиун Фал стреля в 54-ата минута, но право в ръцете на Росен Андонов.

Серкан Юсеин вкара рядко красив гол в 56-ата минута. С удар от повече от 30 метра, той прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Росен Андонов, а Берое поведе с 3:0.

Симеон Мечев получи добра възможност в 73-ата минута, но стреля встрани от левия стълб на вратата на Росен Андонов.

Берое поведе с 4:0 в 74-ата минута, когато Кукула не успя да стреля, но топката попадна в Алиун Фал, който отблизо не пропусна да се разпише.

Четири минути по-късно Алиун Фал можеше да вкара своя втори гол в контролата, но след удара му топката премина на сантиметри встрани от вратата на Росен Андонов.

Берое вкара пети гол в 81-ата минута, когато Олджай Алиев центрира от корнер в наказателното поле на Созопол, където Кукула продължи към Алиун Фал, който отблизо направи резултата 5:0.

Старозагорци вкара шести гол в 84-ата минута. Божидар Пенчев центрира от фал в наказателното поле на Созопол, където Реян Даскалов засече топката с глава и я прати в десния ъгъл на вратата на Росен Андонов.

Берое посреща Локомотив (София) в първия кръг на efbet Лига следващия петък (23 юли) от 21:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА