Last news in Fakti

19 Юли, 2021 11:15 1 952 1

Вратарят на Аржентина: Бих умрял за Лионел Меси!

  • мартинес-
  • жертвоготовност-
  • меси-
  • копа америка-
  • аржентина-
  • смърт

"Онемях, когато го видях, че той ме е нарекъл звяр и феномен", заяви Емилиано Мартинес

Вратарят на Аржентина: Бих умрял за Лионел Меси! - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес сподели, че е готов да умре за голямата звезда на Барселона и негов съотборник в националния тим Лионел Меси. Стражът на Астън Вила бе сред героите на "гаучосите" по пътя към трофея на Копа Америка преди седмица.

"Онемях, когато видях, че Меси ме е нарекъл звяр и феномен. Ще запазя тези думи и снимки за цял живот. Това, както и прегръдката му на полуфинала, означават много за мен. Не е пресилено, ако кажа, че тези жестове ми дадоха сили да не допусна гол във финала", коментира Емилиано Мартинес.

"След като Лео ме нарича феномен, как мога да проваля мача? Готов съм да дам живота си за него, готов съм да умра дори. Сега се надявам, че всички аржентинци ще му помогнем да спечели Световната купа", добави стражът на "гаучосите".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    5 0 Отговор
    това момче е голямо наистина! така и не можах да сФана защо от "арсенал" го изпуснаха. за мен е между най-добрите в света в момента.