Last news in Fakti

20 Юли, 2021 01:00 2 468 1

Джак Грийлиш със съмнения дали Манчестър Сити е правилният клуб за него

  • грийлиш-
  • астън вила-
  • чудене-
  • манчестър сити-
  • бъдеще

Халфът на Англия се чуди дали да не се обвърже дългосрочно с настоящия си тим Астън Вила

Джак Грийлиш със съмнения дали Манчестър Сити е правилният клуб за него - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на полузащитника на Астън Вила Джак Грийлиш остава несигурно, съобщава днес “TalkSport”. 25-годишният англичанин е трансферна цел на Манчестър Сити, който е готов да плати около 100 милиона лири, смятат медиите на Острова, но играчът не е сигурен дали това е правилният ход за неговото бъдеще.

Източник, близък до обкръжението на Грийлиш, заявява, че играчът има съмнения и продължава да се колебае дали да не се обвърже дългосрочно с бирмингамци, макар че в момента има договор до лятото на 2025-а година. Той е част от академията на клуба от шестгодишен и стана капитан на тима на 20 години, а през това лято в тима на "трите лъва" на Евро 2020.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнаЛизаТор

    0 0 Отговор
    Къв тоа, ве?! Вижте наш Сральо Антов в ОМ за 3,5 млн.€ и 95% дял за Гриша и Валтер при следващ трансфер! Пишете за оранжавите трансфери, а не за Грийдиш…