Last news in Fakti

12 Август, 2021 16:16 1 628 2

УЕФА ще следи изкъсо поведението на феновете на мача на ЦСКА

  • цска-
  • мерки-
  • сигурност-
  • мониторинг-
  • набюдение-
  • уефа-
  • осиек-
  • лига на конференциите-
  • фенове

Двубоят е под мониторинг на УЕФА, откъдето са изпратили отговорник по сигурността да съблюдава организацията на мача

УЕФА ще следи изкъсо поведението на феновете на мача на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Строги мерки за сигурност ще предприемат домакините от Осиек за днешната среща с ЦСКА, която е от 22:15 часа. Двубоят е под мониторинг на УЕФА, откъдето са изпратили отговорник по сигурността да съблюдава организацията на мача, пише cska.bg.

От своя страна хърватите пък са твърдо решени да не допускат отново случилото се с полските фенове от Погон (Шчечин) и няма да позволят достъп на армейски привърженици на стадиона, като същевременно ще бъде засилен и пропусквателния контрол на входовете на града, подчертават от ЦСКА.

"Напомняме, че към момента УЕФА не разрешава гостуващи фенове на мачовете от клубните турнири, позволявайки на домакините да ползват за свои нужди пет процентния капацитет на стадиона, полагащ се по наредба за гостуващата публика. На специална среща по проблемите на сигурността, местните органи на реда обясниха, че ще спазват безкомпромисно законите и призоваха всички да са благоразумни и да се съобразяват с мерките за сигурност", пишат още "червените" в сайта си.

Стадион "Градски врът" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 22:15 часа двубоя от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите между Осиек и ЦСКА.

Делегатът на срещата - Вилмос Шабо от Унгария, инспектира за последно съоръжението и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в изцяло черен спортен екип, а футболистите на Осиек ще бъдат в титулярната си синьо-бяла екипировка. Нашият вратар ще бъде със светло зелено облекло, а стражът на противника ни - с жълто.

Четиримата съдии на евромача са от Шотландия - Доналд Робъртсън (главен), Франсис Конър (първи асистент), Дъглас Потър (втори асистент), Андрю Далас (четвърти), а Албано Янку от Албания ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

Първият мач между ЦСКА и Осиек, игран на Националния стадион "Васил Левски" приключи с категорична победа за "армейците" с 4:2. От този сезон в европейските клубни турнири отпадна правилото за предимство при попадение на чужд терен.

По този начин при равенство в общия резултат от двата мача ще следват две продължения по 15 минути и при ново равенство, победителят ще бъде определен след изпълнение на дузпи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подуямие

    5 1 Отговор
    А от pornohub ,ще следят съблекалнята на ГейАрена.
  • 2 Якимов

    4 0 Отговор
    Живееше в една къща на у. Средна гора близо до кръстовището с ул Кирил и Методи. Един от първите възпитаници Серги Йоцов, фк. Септември. Когато къщата е съборена, на нейно място е построено двуетажно блокче в което се ражда Емил Костадинов, също на 12 Август, години по късно! - един от последните възпитаници на Серги Йоцов, ф.к. Септември И сега ВНИМАНИЕ: с гол на Митата на стадион Сан Сиро бием Франция с 1:0. По късно, с два гола на Емо, бием отново Франция на Парк де Пренс!! На същата улица, между Пиротска и Нишка, живееха други двама - Петър Величков и Никола Цанев! Последният е единствен с три титли републиканско - футбол, хокей и бокс! Мита, дълбок ПОКЛОН!!!