Last news in Fakti

12 Август, 2021 18:00 1 499 2

Солскяер: Със селекцията, която направихме, можем да спечелим титлата в Англия

  • манчестър юнайтед-
  • селекция-
  • борба-
  • титла-
  • сили-
  • състав-
  • солскяер

"Не мисля, че има нещо, което е отвъд възможностите на тези момчета", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Със селекцията, която направихме, можем да спечелим титлата в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че след подсилването през това лято отборът му вече е напълно способен да се бори за титлата в Премиър лийг. Според норвежеца именно представянето в първенството е най-важният показател за прогреса на един отбор. Солскяер е критикуван, че все още не е спечелил нито един трофей като мениджър на "червените дяволи" и въпреки че подценява трофеите от турнирите за купите, спечелването на отличие отново ще бъде един от основните фактори, по които ще се оценява неговата работа.

"Знаем, че сме добър отбор, но ни трябва още малко, за да стигнем там, където искаме да бъдем, и да печелим трофеи. Аз съм въодушевен от този състав. Не мисля, че има нещо, което е отвъд възможностите на тези момчета. Въпросът е как ще се справим от този момент до края на сезона. Ако искаш да си най-добрият, трябва да живееш като най-добрия, да работиш като най-добрия и да се представяш на ниво на всеки три дни. Ще бъде трудно, но определено е възможно.

Според мен прогресът се вижда най-добре спрямо класирането в лигата. Това е солта и пипера на един сезон. По този начин може да видите дали сте способни да се справите с възходите и паденията. Всеки турнир може да ти донесе трофей, но това понякога е само за егото на някои мениджъри и клубове“, заяви Солскяер пред "Скай спортс“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подуямие

    2 0 Отговор
    Трябва ви Здравко Димитров - ръчката,да ,,сваля,, на момчета напрежението ,след мач
  • 2 Тони

    0 0 Отговор
    Драги чи смехурко….