22 Август, 2021 21:25 1 231 0

Трудно, но Байерн спечели трите точки срещу Кьолн

  • бундеслига-
  • байерн мюнхен-
  • кьолн-
  • 3:2

Дъждът в Мюнхен затрудняваше действията на двата тима, но те изиграха хубав мач, особено през втората част

Трудно, но Байерн спечели трите точки срещу Кьолн - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Байерн (Мюнхен) надви Кьолн с 3:2 на "Алианц Арена" в мач от втория кръг на Първа Бундеслига. И петте попадения в мача бяха реализирани през второто полувреме. Двубоят започна с минута мълчание в памет на починалия наскоро легендарен голаджия на баварците Герд Мюлер.

Дъждът в Мюнхен затрудняваше действията на двата тима, но те изиграха хубав мач, особено през втората част. Роберт Левандовски изведе домакините напред в резултата в 50-ата минута след блестяща асистенция на Джамал Мусиала. Серж Гнабри реализира гол за 2:0 в 59-ата минута, но в 60-ата и 62-ата съответно Антони Модест и Марк Ут отбелязаха попадения за 2:2.

В 71-ата Серж Гнабри върна аванса на домакините в резултата, а това се оказа и последният гол в срещата. Баварците завършиха 1:1 с Борусия (Мьонхенгладбах) като гости на старта в Бундеслигата преди седмица, а по-рано тази седмица надиграха с 3:1 Борусия (Дортмунд) за Суперкупата на Германия.

Кьолн пък започнаха новия сезон с победа с 3:1 у дома срещу Херта (Берлин) преди седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА