Last news in Fakti

5 Март, 2013 13:01 1 200 0

Домът на Рейнджърс няма да се казва "Айброкс"

  • айброкс-
  • стадион-
  • глазгоу рейнджърс-
  • спортс дайрект арена
Домът на Рейнджърс няма да се казва "Айброкс" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един от легендарните стадиони в света "Айброкс" в Глазгоу, ще смени името си, след като Рейнджърс реши да продаде правата върху него.

Изпълнителният директор на "сините" от Глазгоу Чарлс Грийн подписа договор, с който предоставя правата върху името на стадион "Айброкс" на компанията за спортни стоки и екипировка "Спортс Дайрект Арена", предаде bTV.

Компанията, в която основен акционер е собственикът на Нюкасъл Майк Ашли, ще прекръсти съоръжението на "Спортс Дайрект Арена".

"Правата върху името "Айброкс" винаги е било проблем за феновете, но аз мисля, че те ще го приемат. И знаят, че това е нещо, което трябва да направим", заяви Грийн.

Рекордьорът по титли в Шотландия, с 54 трофея във витрината си, през този сезон играе в четвъртото ниво на местния футбол - Дивизия 3, като резултат от финансовите проблеми и банкрута на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА