Last news in Fakti

1 Септември, 2021 19:17 1 279 0

Марсиал отказа трансфер в Лион

  • манчестър юнайтед-
  • марсиал-
  • наем-
  • лион-
  • отказ-
  • трансфер

Френският нападател на Манчестър Юнайтед не поиска да напусне "червените дяволи"

Марсиал отказа трансфер в Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е отказал трансфер в Лион малко преди затварянето на трансферния пазар, твърди “Екип”. Френският клуб искал да го вземе под наем, а “червените дяволи” били готови да го пуснат, но Марсиал предпочел да остане на “Олд Трафорд”, въпреки че възможностите му да играе този сезон ще бъдат ограничени.

Междувременно агентът на Дони ван де Беек Гуидо Алберс се оплака, че Ман Юнайтед не са пуснали халфа да напусне това лято, въпреки че към него е имало интерес. Нидерландецът има договор с “червените дяволи” до 2025 г., но бъдещето му в клуба не е ясно.

“Имаше доста интерес от Италия, Германия, Англия, така че това изглеждаше добре, но ти трябва съдействието на клуба. Изглеждаше, че ще го имаме, но в крайна сметка не дадоха съгласие. Разочарован съм, но и обнадежден за него, че ще получи своя шанс и игрови минути, но ще видим. Той е получавал това обещание и преди”, сподели агентът на Ван де Беек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА