Last news in Fakti

7 Септември, 2021 15:25 2 106 3

Хамилтън към Ботас: Ти си по-велик, отколкото предполагаш

  • валтери ботас-
  • люис хамилтън-
  • мерцедес-
  • алфа ромео

Изказването на британеца идва след като вчера стана ясно, че финландецът напуска "Мерцедес"

Хамилтън към Ботас: Ти си по-велик, отколкото предполагаш - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън заяви, че Валтери Ботас е най-добрият съотборник, който е имал.

Изказването на британеца идва след като вчера стана ясно, че финландецът напуска "Мерцедес", за да продължи кариерата си в "Алфа Ромео" от новия сезон.

Хамилтън спечели световната титла през последните четири сезона, когато Ботас бе негов партньор, като финландецът завърши като вицешампион през 2019 и 2020 година.

"Той е най-добрият съотборник, с когото съм имал честта да работя", каза британецът в обръщение в социалните мрежи.

"Твоята скорост и непримиримост са впечатляващи, но нещото, с което се отличаваш от всички останали, е това какъв човек си. Ти си по-велик, отколкото предполагаш. Знам, че ти предстои светло бъдеще", обърна се Хамилтън към Ботас.

В кариерата си Хамилтън е карал заедно с испанеца Фернандо Алонсо, финландеца Хейки Ковалайнен и британеца Дженсън Бътън в "МакЛарън", както и с германеца Нико Розберг и Ботас в "Мерцедес". От следващия сезон се очаква негов съотборник да бъде други британец - Джордж Ръсел.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    14 8 Отговор
    Лицемера в действие..Сър Хамилтън
  • 2 Им бе цилус

    0 1 Отговор
    Хамилтън, а ти си по-бял, отколкото ти се иска да си!
  • 3 Sieg

    2 2 Отговор
    Използваха Ботас то е ясно, това от Хамилтън е лицемерие. Вижда се и как се изказва ласкаво за Верстапен само защото знае, че не е харесван и може да си вдигне рейтинга. Въпреки 7те титли във всички държави умаловажават успехите му и има защо.Нико Розберг видя, че ще бутат Хамилтън и затова си отиде.