Last news in Fakti

24 Септември, 2021 14:30 1 272 1

Де Хеа: С Роналдо и Варан можем да спечелим големите трофеи

  • де хеа-
  • роналдо-
  • варан-
  • титла-
  • трофеи-
  • висша лига-
  • манчестър юнайтед

"Влиянието на Кристиано е огромно и се радвам, че той отново си е у дома", заяви стражът на "червените дяволи"

Де Хеа: С Роналдо и Варан можем да спечелим големите трофеи - 1
Снимка: БГНЕС

Наличието на Кристиано Роналдо и Рафаел Варан позволява на Манчестър Юнайтед да бъде сред фаворитите във Висшата лига и Шампионската лига през този сезон, твърди вратарят на рекордьорите по титли в Англия - Давид де Хеа.

Юнайтед, домакин на Астън Вила в обедния мач от Висшата лига в събота, отпадна от Купата на Лигата през седмицата след загуба с 1:0 като домакин от Уест Хам, но в този мач играха предимно резерви. Иначе през миналия сезон, без Роналдо, Варан и Джейдън Санчо, "червените дяволи" бяха втори в първенството зад градския съперник Сити и загубиха финала в Лига Европа срещу испанския Виляреал с дузпи.

В момента Юнайтед дели първото място във Висшата лига с Челси и Ливърпул. "През лятото привлякохме отлични футболисти и в момента разполагаме с добър отбор. На първо място сме в първенството и се борим за победа във всеки мач, но е трудно, защото това е най-оспорваният шампионат в света", заяви вратарят на Юнайтед в интервю за "Скай Спортс."

"Нашата цел е да играем за големите трофеи - за титлите във Висшата лига и Шампионската лига. Искаме да спечелим всичко и аз мисля, че разполагаме с отбора, който може да го направи. Феновете също ни оказват огромна подкрепа и смятам, че сме в отлична позиция. "Във Висшата лига винаги има много сериозна конкуренция, та ще видим какво ще се случи. Ние сме съсредоточени върху следващия мач и се опитваме да се подготвим по най-добрия възможен начин. Влагаме еднакво количество енергия и на тренировките, и в мачовете".

Според Де Хеа завръщането на Роналдо в Юнайтед вече е оказало огромно влияние. Португалският нападател, рекордьор по голове в международни мачове, вкара четири пъти в първите си три двубоя за Юнайтед, но той не е важен за отбора само на терена. "Влиянието му е огромно и се радвам, че той отново си е у дома. Малко са футболистите, които пристигат на дадено място със статута на клубна легенда. Той е невероятен и се радвам, че ще работим заедно", продължи испанецът.

"Както вече казах, сега имаме много широчина в състава и футболисти с огромен опит като Кристиано, Рафаел Варан, Хуан Мата и мен самия. Има вероятност тази година да бъде много успешна за Юнайтед".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    а питахте ли тухел?