17 Март, 2013 14:57 918 0

Джон Тери: Верен съм на Абрамович

  • тери-
  • челси-
  • бенитес
Джон Тери: Верен съм на Абрамович - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Капитанът на Челси Джон Тери даде клетва за вярност към феновете на тима и собственикът Роман Абрамович. Той обяви, че това са хората, които заслужават лоялността му, защото “мениджърите идват и си отиват”.

“Нямам проблем с Рафа Бенитес. Той има стил на работа, който включва множество ротации в състава. Това не е лошо, дори е добре, защото програмата ни е много натоварена и е хубаво понякога да има почивка. Работим здраво и се борим за по-добро представяне. Но мениджърите идват и си отиват, играчите също. Това, което е вечно е клубът и феновете му. За това аз оставам лоялен само към феновете и към собственикът Роман Абрамович, който обезпечава съществуването на клуба”, коментира Тери.
 
Той призна, че сезонът на “сините” все още не е пълен провал.
 
”Изпуснахме титлата, но гоним две купи и класиране в Топ 4 в Англия. Започнахме да намираме истинското си лице, макар и малко късно. Това се видя в мача с Юнайтед. Когато падахме с 0:2 показахме характер и обърнахме мача, а други отбори просто щяха да хвърлят кърпата”, завърши Тери. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА