Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 11:00 1 082 1

Играч на Брайтън е бил арестуван пред нощен клуб по обвинения за сексуално посегателство

  • брайтън

От клуба потвърдиха новината, но отказаха допълнителен коментар

Играч на Брайтън е бил арестуван пред нощен клуб по обвинения за сексуално посегателство - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Съсекс е арестувала млад мъж и негов съмишленик пред нощен клуб, след като срещу тях е подаден сигнал за сексуално посегателство. Оказва се, че единият от двамата е играч на елитния футболен клуб Брайтън, научихме от Sport Bible.

Имената им не се споменават, но по възрастта им става ясно, че провинилият се е един измежду Тюдор Балута, Айвс Бисума, Енок Мвепу, Якуб Модер, Свивън Алзате, Марк Кукурея, Соли Марч, Алексис Мак Алистър и Тейлър Ричардс.

От ръководството на „чайките“ потвърдиха, че става дума за техен играч, но не пожелаха да коментират допълнително случая преди от полицията да свършат с разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    Да бяха ни информирали кой кого е барал по нещо си,а то един дълъг ферман с евентуални грешници.