Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 09:45 3 978 0

Хървати спасяват Лудогорец от неустойката на Дамбраускас

  • валдас дамбраускас-
  • лудогорец-
  • хайдук сплит

„Орлите“ се надяват, че литовецът ще прием споразумение за раздяла по взаимно съгласие

Хървати спасяват Лудогорец от неустойката на Дамбраускас - 1
Снимка: БГНЕС

Хърватският Хайдук Сплит може да се окаже спасителен пояс за родния Лудогорец, ако слуховете, че тимът иска да подпише с Валдас Дамбраускас се окажат верни.

Изданието Novilist.hr съобщи, че литовецът може да възроди доброто си партньорство с Миндаугас Николкичиус, който понастоящем е спортен директор в Хайдук. Двамата с Дамбраускас изградиха страхотен отбор в Горица преди няколко години.

„Билите“ не се намират в най-доброто си състояние от началото на сезона. Тимът изостава от Риека, Динамо Загреб и Осиек в класирането на HNL, а по-рано дори отпадна от квалификациите за Лигата на конференциите. Това поставя под напрежение шведския старши-треньор на отбора - Йенс Густафсон.

Мениджърът на „орлите“ от Разград изненадващо бе отстранен от поста си през миналата седмица, въпреки че клубът е лидер в Първа лига и тепърва има да играе най-важните си мачове в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА