Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 14:45 1 654 6

Кузманов вече е полуфиналист в Барселона

  • димитър кузманов-
  • теймураз габашвили

Българинът не срещна никаква съпротива от Таймураз Габашвили

Кузманов вече е полуфиналист в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Кузманов официално ще спори за място на финала в турнира на червено в Барселона от сериите Challenger, след като преодоля с лекота руския си опонент Теймураз Габашвили, научихме от БНТ.

Българинът изгуби само два гейма в хода на мача и така не даде никакъв шанс на бившия №43 в световната ранглиста.

Мико ще изгледа внимателно срещата между Алекс Молчан от Словакия и Никола Кун от Испания в другия четвъртфинал, за да разбере срещу кого от двамата ще мери сили на предпоследното стъпало в състезанието.

Междувременно Кузманов и Габашвили ще изиграят още един мач днес, тъй като двамата са съотборници на двойки. Те ще играят срещу Хари Хелиоваара от Финландия и Роман Йебави от Чехия на 1/4-финалите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    14 0 Отговор
    Браво, Мико!
  • 2 Българка

    4 1 Отговор
    Браво, с теб сме, момче!

    Коментиран от #6

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор
    Малко му трябва на този младеж!В смисъл още малко да повярва в себе си и да натрупа капитал!Ще разбере,че ранглистата е нещо,което не трябва да го плаши!Тръгва от ....лоша позиция...бг,но В Момента играе много добър тенис!Това,че е по назад в ранг листата е защото играе на по-малко ранкирани турнири,а не по слаби!Доколкото следя мисля,че има млада жена до него!За големия спорт е много важно да имаш Стабилна половинка до себе си!миналата година в австралия май размаза англосаксонец??

    Коментиран от #4, #5

  • 4 не съвсем

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не всичко е психика, трябва и игра. Играта не се придобива изведнъж, трупа се от детски години.
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Това и аз го мислех преди години.Моето верую бе основното е Талант,а другото......Не ,всичко е правилна и целенасочена работа от определена възраст!Убеден съм,че този младеж има постановка на удара и талант за Тенис,защото го видях с очите си!При него има -Страх от името!той един мач преди месец за квалификации Юес опен загуби поради това и повтарям:В Момента,когато направи Вътрешно и външно Капитал от достатъчно победи обезпечени и финансово ще придобие увереност,която ще го изхвърли нагоре!
  • 6 карамфила

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Този минус от турчина цензор/коректор на fuckti.bg ли е?